Om oss

Frilansfotograferna är en fotografbyrå bestående av just frilansfotografer. Vi finns över hela Sverige och brinner för att ta bra bilder! Vi behärskar allt från sport, reklam, porträtt till dokumentära uppdrag. Vi hjälper också företag, offentlig förvaltning och andra organisationer att strukturera upp sina bildarkiv och ser därmed till att det finns förutsättningar för bra kommunikation, såväl internt som externt.

Vad gör Frilansfotograferna?

Frilansfotograferna förser professionella bildköpare som mediahus, reklam- och kommunikationsbyråer, företag, offentlig förvaltning och föreningar med kvalitativt bildmaterial. Vi levererar dessutom bild, både rörligt och stillbilder, från olika evenemang och nyhetshändelser i Sverige. Vi kan också arbeta med längre uppdrag, reportage eller löpande bevakning. Därutöver erbjuder vi tjänster för lagring, arkivering och hantering av bilder och annan media för organisationers befintliga och tillkommande bildarkiv. Dessa arkiv gör vi tillgängliga, och dessutom sökbara, för organisationens medarbetare vilket skapar goda förutsättningar för en väl fungerande kommunikation. Rätt bild på rätt plats och, inte minst, i rätt tid!

Varför använda sig av Frilansfotograferna?

Tack vare Frilansfotograferna har Du som utgivare, kommunikatör eller informationsproducent möjlighet att köpa ett högkvalitativt bildinnehåll utan att behöva bygga en egen organisation med de fasta kostnader som är förknippade med detta. Vi har kunskapen, erfarenheten, snabbheten och utrustningen för att klara såväl små som stora uppdrag. Vi är flexibla och finns över hela Sverige. Vi bistår även med den tekniska infrastrukturen för att hantera arkivfrågor och flöden! En bild ska som bekant även gå att använda i olika sammanhang, kanske även av olika personer inom organisationen, även efter det att den lämnat kameran.

Har Du tröttnat på standardutbudet hos bildbyråerna och letar efter personliga bilder, gärna med lokal förankring, har Du kommit helt rätt. Letar Du också efter en lösning som håller reda på alla bilder så har Du även hittat en rejäl skål med grädde till moset!