Frilansfotograferna officiell bildleverantör till SDHL

Vi är glada att meddela att AB Frilansfotograferna i Sverige och Svenska Damhockeyligan, SDHL, inleder ett samarbete.

SDHL är riksorganisationen för de svenska elitklubbarna inom damhockey. SDHL verkar för att utveckla svensk damhockey och Svenska Damhockeyligan, dels bredda talangutvecklingen och dels vässa elitsatsningen.

Samarbetet innebär att Frilansfotograferna är officiell bildleverantör till SDHL och kommer som sådan att förse både liga och klubbar med ett kvalitativt bildmaterial.

Vi är glada för förtroendet och ser fram emot ett utvecklande samarbete!

SDHL, Svenska Damhockeyligan

SDHL, Svenska Damhockeyligan

Frilansfotograferna officiell bildleverantör till HockeyAllsvenskan

Knappt har en lång het sommar passerat innan det är dags för en lika het hockeysäsong. För oss kommer den garanterat bli hetare än på länge! 

Vi inledde vårt samarbete med HockeyAllsvenskan redan förra säsongen när vi var ansvariga för arenorna i Oskarshamn och Tingsryd. Från och med årets säsong fördjupas och utökas vårt goda samarbete ytterligare då vi har helhetsansvaret för samtliga arenor och ingående lag. 

Vi är mycket glada över möjligheten att få förse liga och klubbar med ett kvalitativt bildmaterial och kommer jobba stenhårt för att infria de högt ställda förväntningarna!

Bråda dagar på Gotland

Nu pågår Almedalsveckan för fullt. Förutom undertecknad är även Göran J på plats och vi gör vårt bästa för att hänga med i tempot. Trots centrala Visby inte är så vidsträckt blir det en del spring i branta backar, över kullersten - nedlastade av utrustning!

Igår var det Liberalernas dag i Almedalen. Just därför mycket fokus på detta parti (förutom fotbollen förstås). Dagen avslutades med att Jan Björklund äntrade scenen för att leverera ännu ett tal från Almedalen.

Ikväll övertar Annie Lööf stafettpinnen och imorgon är det dags för Stefan Löfven.

 

Almedalsveckan

Sommar och sol!

Inom kort går årets upplaga av Almedalsveckan av stapeln. Vi är återigen på plats för dokumentera och fotografera. Behöver du fotograf under veckan är du välkommen att hör av dig

 

Stefan Löfven talar i Almedalen. Foto: Peter Lilja / Frilansfotograferna

Stefan Löfven talar i Almedalen. Foto: Peter Lilja / Frilansfotograferna